Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge dostać bana kiedy ....

tyskacz004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś grałem na exp bocie fb itp i zbanowali mi te konta na stałe teraz zacząłem nową przygodę w metka bez żadnych hacków itp. Czy mogę teraz dostać bana ponieważ kiedyś już dostałem bana ?

Trochę też mnie wkurwiają już te boty -,- nie można nawet sobie podropić na metkach w dolinie bo lataja na dh :/ i kradną mój drop ... Chciał bym sobie wbić parę postaci 30 lvl na expbocie . Co zrobić żeby nie dostać bana na powiazanie kont albo na moje główne konto ? Pomocy !!!

Opublikowano

1. Zgadzam sie z up

2. Jeżeli masz ip zmienne to nie ma problemu :D

co do nowego ip to możesz poprosic uslugodawce o nowe ip

jak chcesz ja mam do zamiany albo do sprzedaży(tylko allegro) 2 konta 30lv (nie zbyt dobre) ale sprzedaż nie na forum bo to zakazane D:

50192005911711473432.png

Proszę nie kopiować grafik gdyż one są moimi prawami autorskimi. (prace wykonane w gimp)

Jeżeli ktoś takie chce może napisać z chęcią wykonam ;D

Najlepiej tu bądź e-mail: [email protected]

_________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Jest to możliwe tylko wiesz trzeba był było expić w takich miejsca że ho ho :D

No a jak coś to zmiana IP i do przodu ;>

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Tak dostał byś nie NA IP tylko PO IP by powiązali konta

Banują po e-mailu... Jeśli głowna postać jest na e-mail [email protected] i na tym samym mailu zrobisz bota i on dostanie bana to dostają wszystkie postacie bana , które zostały zarejestrowane na tym e-mailu... Nie wiem o jakim IP wy piszecie , bo albo coś brałem co mogło wpłynąć na mój tok myślenia , albo jeszcze tego nie wiedziałem ^^

Osobiście boce botami i używałem nawet bota na głownej , ale jak dostawałem bana na postać "do botowania" to nie dostawałem na inne konta bana.

Btw. Stąd wiem że banują wszystkie konta na e-mailu , bo już sie kiedyś o tym przekonałem i jestem tego pewny

Może po prostu masz zmienne IP, teraz sam mam zmienne

Jakieś pół roku temu jak miałem inny modem bez zmiennego IP to mnie zbanowali 9fb po IP.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Banują po e-mailu... Jeśli głowna postać jest na e-mail [email protected] i na tym samym mailu zrobisz bota i on dostanie bana to dostają wszystkie postacie bana , które zostały zarejestrowane na tym e-mailu... Nie wiem o jakim IP wy piszecie , bo albo coś brałem co mogło wpłynąć na mój tok myślenia , albo jeszcze tego nie wiedziałem ^^

Osobiście boce botami i używałem nawet bota na głownej , ale jak dostawałem bana na postać "do botowania" to nie dostawałem na inne konta bana.

Btw. Stąd wiem że banują wszystkie konta na e-mailu , bo już sie kiedyś o tym przekonałem i jestem tego pewny

@Edit

Marcuśny :

Nie teraz mam stałe ip przypisane , kiedyś też takie miałem i wiem że banowanie na e-mail było gdzieś tak "ok. 2 lata temu" , bo wtedy 1 raz dostałem za to bana na mojej głównej postaci , ponieważ kolega zrobić sobie bota na tym samym e-mailu "przez przypadek" :D

Kucziczu.jpg
Opublikowano

kucziczu udajesz wyjadacza ale jestes neoskiem . leca po ip normalnie . tydzien temu zbanowali mi dropa 35 na metki w m2 bo se puszczalem na noc , po 3dniach zbanowali na miesiac za powiazanie dropa 48mentala a na koniec glowna postac na 2 tygodnie tez za powiazania ;]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Nie przyszedłem do tego tematu żeby się napinać , za to widzę że Ty jesteś innego zdania "neoska" szukaj sobie w domu.

Ja jakoś dostałem z 10 banów za "perfidne botowanie" - tylko chciałem 30 lvl .

I jakoś żadna inna postać nie dostała bana prócz tych , które zostały nagrane czy coś tam.

Mam też bota , który w sumie leci 24/7 tylko na dropa nie na lvl , bana nie dostął , ani za bota czy też powiązania

Kumple również bocą 24/7 wbijając 30 lvle , dostając bany ale nie widzę żeby ich główne postacie dostawały bana , więc raczej miałeś "peszka" :)

@ Edit

Btw. Coś mi ta Twoja wypowiedz śmierdzi , czemu mental dostał bana na miesiąc za "powiązania" , a głowna postać na 14 dni za "powiązania" ?

Tak do Twojej świadomości też dostałem bana na 14 dni na bocie , tyle że ten ban akurat chyba jest automatyczny , dlatego tylko na tyle.

Więc mogę sądzić że bociłeś nieumiejętnie głowną postacią :)

Co do tematu , żeby nie dostać bana to staraj się bocić tak w miarę rozsądnie.

Wbij samemu 5lvl wez skile , ciepnij itemki... Idz na niedzwiedzie wbić z 15 lvl np. "Mental"

A potem na noc na polanke , badz też obok polanki tam do kręgu takiego.

W jedną noc mogę gwarantować "tj. ok 8h" że bd miał 29-33 lvl ( nie powiem dokładnie , czasem mi net rozłącza )

A itemki starczały mi zazwyczaj " Mnisia +6 , Hepek +6 , Naszyjnik +3 [szybkość zaklęcia , żeby ciepał w porę silne] , bojowa +6 i Glewia +6" :)

Wydatek : ok-200-300k

Zysk ? Ok. 600-900k w Yang , marmurki , ks poli itd..., no i zmianki oraz bodzie :)

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Ej a na powiazanie konta jak handlowalem moja glowna postac z postacia na ktorej gralem na expbocie to jest powiazanie konta wtedy ? Bo kiedyś grałem na expbocie i dostalem na glowna postaz bana na stale " powiazanie konta "

Opublikowano

Może i jest , ale skąd mają pewność że to np. nie był ktokolwiek , kto bocił i dał Tobie za darmo itemki na handlu ? :P

Ja bocie już 6/7 dzień w M1 na metkach i przerzucam itemki normalnie na Shopa , bana nie dostałem , to samo tyczy się poprzednich postaci 30 lvl'owców ^^

Raczej zależy to od szczęścia , bo były różne przypadki , bot nie zablokował HS czy coś tam i ludzie bana dostawali , ale nie słyszałem jeszcze o banach za powiązania "mogę się mylić"

dobra jak narazie zostane przy tym ze sam sobie bede podexpial postacie do 30 lvl to tam z 3-4h expienia ;d

Najlepiej , a na bocie to jedynie w nocy masz mniejsze szanse na bana. Ja tak osobiście mam z 6-8 kont x4 postacie 30 lvl wybocone w nocy i bana nie dostały.

Co innego te co bociły w dzień :D

Kucziczu.jpg
Opublikowano

dobra jak narazie zostane przy tym ze sam sobie bede podexpial postacie do 30 lvl to tam z 3-4h expienia ;d

bo troche sie boje dostac na glowne konto bana bo mam dobre eq i jeszcze 1.3k sm ;)

Opublikowano

Przede wszystkim aby otrzymać blokadę PERM muszą zostać przedstawione Ci dowody na rzekome używanie niedozwolnego oprogramowania bądź inne naruszenie regulaminu. Bez tego ani rusz. Na poprzedniej postaci otrzymałeś PERM to nie świadczy, że na nowej masz otrzymać.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano
Co zrobić żeby nie dostać bana na powiazanie kont albo na moje główne konto ? Pomocy !!!

Przede wszystkim staraj się expić tam, gdzie rzadko ktoś przebywa ; )

Opublikowano

Ja ci powiem z własnego doświadczenia Bana na ip nie ma oni banują po emailu ( skąd wiem bo ludzie mają osiedlówki i co mają całe osiedle zbanować ?? ) . Ja sam jak bociłem do 30 i na fb jak mnie złapali to tylko konto co było na tym emailu raz mi się tylko zdarzało że dostałem za powiązanie niestety buffa mam jeszcze do 13 grudnia i lipa ;p ( ale nie główne konto bo przekładałem kontem z buffa na główne i wtedy główne masz czyste)

Opublikowano

To jak bym wbil 30 lvl i bym np fms dal zeby ulepszyc bodziami tzn bym go wywalil i podniosl i pozniej jak bym oddawal to znow bym wywalil i podniosl i wtedy bym nie dostal na powiazanie kont na glowna postac ?

Bywalec
Opublikowano

To jak bym wbil 30 lvl i bym np fms dal zeby ulepszyc bodziami tzn bym go wywalil i podniosl i pozniej jak bym oddawal to znow bym wywalil i podniosl i wtedy bym nie dostal na powiazanie kont na glowna postac ?

Mogą Cię tylko po IP odnaleźć.

Opublikowano

być ostrożnym , najciemniej pod latarnią ;)

Exp w dzień i w widocznym miejscu

Nie więcej jak 1 h exp bota , rób przerwy , odpisuj na pw ;)

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...